facebookico twittericoGplusicoon

home

Verhuur kano's en mountainbikes

U kunt op de camping mountainbikes en kano's huren.

Mountainbike huren

Wij verhuren vanaf de camping de Giant Talon 29er en de Santos met Rohloff.

Santos

Sinds de 29er zijn intrede heeft gedaan in de mountainbike-wereld is hij niet meer weg te denken. Een 29" wielmaat is nu de standaard. Lang leve de Santos 4.29! En láng leeft ‘ie, want we hebben de 4.29 lekker robuust gemaakt. De versies met Rohloff en tandriem zijn bijna niet kapot te rijden. Hiermee kan je gerust door de modder baggeren en stof happen zonder problemen. Hoe smerig de omstandigheden ook zijn, de 4.29 blijft altijd gáán. De santos heeft hufter-proof hydraulische Magura Firmtech velgremmen. De 4.29 is namelijk de enige 29er mountainbike in de wereld die met deze remmen gemaakt wordt.

Giant Talon

Het lichtgewicht, wendbare ALUXX aluminium frame van de Giant Talon heeft een geometrie die geoptimaliseerd is voor 29 inch wielen. Deze velgen met grote diameter rollen makkelijker over obstakels, verbeteren je tractie en helpen je om het momentum vast te houden op elke trail.

Huurprijzen 

Halve dag 09.00 tot 13.00: €17,00

Halve dag 13.00 tot 17.00: €20,00

Hele dag 09.00 tot 17.00: €25,00

De prijzen zijn inclusief helm en reparatie setje.

U kunt ook in groepsverband mountainbiken in de outdoor programma's in de meivakantie en zomervakantie

 

mountainbiken

Kanoverhuur

Na een uitgebreide kant instructie zak je een deel van rivier de Ourthe af. Onderweg zijn er stroomversnellingen en mooie uitzichten.

Afhankelijk van het seizoen en de waterstand bekijken wij waar u het beste kunt starten met de kanotocht. Veel varen we het traject Bomal - Hamoir (10km) of Barvaux - Hamoir (16km).

Vanwege grote drukte kan het verstandig zijn vooraf even te reserveren.

De verhuur is inclusief een kantinstructie, gebruik van een twee of driepersoons kajak, peddel, zwemvest, waterdicht tonnetje, vervoer terug naar onze camping.


verhuur van kayaks

Partners

Daarom ons

  • Prachtig gelegen camping aan de Ourthe
  • Groot aanbod sportieve activiteiten
  • Gezellige sfeer
  • Vlakbij, vanaf Utrecht 3 uurtjes rijden

 

Plattegrond

 

 Camping plattegrond 19 6 2017 150x66