facebookico twittericoGplusicoon

home

Arrangementen

Bekijk hieronder onze all inclusive arrangementen. Deze arrangementen zijn gevuld met dagvullende activiteiten en ideaal voor familievakanties, actieve weekendjes weg en actieve schoolkampen. Veel van onze arrangementen zijn voorzien van een verzorgde BBQ om de dag op een super gezellig af te sluiten!

Wilt u een actieve vakantie beleven in de mooie Belgische Ardennen met de hele familie? Wij organiseren voor u en uw familie in het hemelvaartweekend een compleet verzorgde actieve vakantie in de Ardennen. U overnacht in blokhutjes, slaapketen, safaritenten of stacaravans bij ons op de camping in het plaatsje Barvaux aan de rivier Ourthe en we ondernemen elke dag verschillende sportieve activiteiten, die geschikt zijn voor jong en oud! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen aan het hele programma.

Actief weekend Ardennen

Wij organiseren actieve weekenden waarop ook individueel of met kleine groepjes op ingeschreven kan worden. Het weekend bestaat uit 2 overnachtingen en verschillende activiteiten en de maaltijden zijn verzorgd. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Echt een weekend onbezorgd genieten met uw partner, kind(eren), vrienden of gezin!

Wanneer je op de racefiets afstanden van 25 tot 150 km wilt fietsen, in een mooie omgeving met veel beklimmingen, kun je uitstekend terecht in de Ardennen. Hier hebben wij een aantal routes voor u uitgezet vanaf onze camping, deze kunt u uitprinten of in uw eigen navigatie uploaden. Wij kennen de wegen in de Ardennen vrij goed en hebben de routes uitgezet op zoveel mogelijk autoluwe wegen. Uiteraard hebben we een aantal bekende beklimmingen in de routes zitten zoals de La Redoute uit Luik-Bastenaken-Luik, Côte de Kin van 4km, Roche-à-Frêne met 8.3% gemiddeld en nog veel meer.

De Belgische Ardennen vormen het ideale landschap voor een mtb weekend. De ruige natuur en de vele mooie tracks geven aan de beginnende en gevorderde mountainbikers voldoende uitdagingen. Vanaf onze camping zijn verschillende mountainbike routes in de omgeving van Barvaux en Durbuy bewegwijzerd. Wij hebben Giant Thalon en Santos mountainbikes in de verhuur.

We bieden diverse arrangementen aan voor uw vereniging, vriendengroep, familiedag of vrijgezellenfeest. Deze kunnen allemaal aangepast worden aan uw wensen en mogelijkheden en zijn geschikt voor jong en oud. Alle arrangementen en activiteiten worden begeleid door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs.

Groepen kunnen niet alleen een campingplaats reserveren maar kunnen kijken voor arrangementen op Active Outdoor Events

Wilt u een actieve vakantie beleven in de mooie Belgische Ardennen met de hele familie? Wij organiseren voor u en uw familie in de mei- en zomervakantie een compleet verzorgde actieve vakantie in de Ardennen. U overnacht in blokhutjes, slaapketen, safaritenten of stacaravans bij ons op de camping in het plaatsje Barvaux aan de river Ourthe en we ondernemen elke dag verschillende sportieve activiteiten, die geschikt zijn voor jong en oud! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen aan het hele programma.

In de meivakantie organiseren wij een compleet verzorgde vakantie in de Belgische Ardennen. De meivakantie is een ideale week om er even lekker actief op uit te trekken met de familie of vrienden! Wij bieden een actieve week bomvol verschillende outdoor activiteiten voor het hele gezin! Vanaf 2 personen kunt u inschrijven voor onze programma´s met outdoor activiteiten, maaltijden en overnachtingen.

Speciaal voor scholen organiseren wij al sinds 1995 werkweken en schoolkampen in de Ardennen. Compleet verzorgde werkweken met activiteiten, maaltijden en overnachtingen. De activiteiten worden begeleid door gediplomeerde instructeurs, die veel ervaring hebben met het begeleiden van schoolgroepen. Alle activiteiten en materiaal hebben wij in eigen beheer. Dus optimale controle over de veiligheid!

Partners

Daarom ons

  • Prachtig gelegen camping aan de Ourthe
  • Groot aanbod sportieve activiteiten
  • Gezellige sfeer
  • Vlakbij, vanaf Utrecht 3 uurtjes rijden

 

Plattegrond

 

 Camping plattegrond 19 6 2017 150x66