facebookico twittericoGplusicoon

home


Blokhutten Ardennen

 

Op onze camping staan blokhutten. Deze zijn voorzien van drie stapelbedden (80x200) en een picknick tafel. In de hutjes is elektra en verlichting aanwezig.

Op onze camping staan een aantal volledig ingerichte 4 persoonsstacaravans (7,84 x 4m) die van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft de caravan een aparte douche en toilet. De stacaravan heeft twee slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200cm) en een slaapkamer met twee enkele bedden (70x200cm).

De pipowagen is een zeer aantrekkelijke, sfeervolle overnachtingsmogelijkheid voor u. In de pipowagen zijn twee bedsteden gemaakt, waar vier personen kunnen overnachten. Een bedstee heeft een twee persoonsbed (140x190) en een bedstee heeft een stapelbed(70x190). Het keukenblok is ideaal voor het bereiden van u maaltijd.
U heeft het comfort van een eigen douche, warm water en een eigen toilet. De veranda is het verlengstuk van de wagen.

Op onze camping in Barvaux hebben slaapketen staan. Niet groter dan een tent maar wel wat meer comfort en een leuke manier om te overnachten. U kunt hier slapen met 2/3 volwassenen of 2 volwassen met 1 of 2 kinderen. De slaapketen zijn voorzien van twee stapelbedden(120x190) en een vaste banken(60x190) er is een opklap tafel en buiten staat een picknicktafel. In de wagens is elektra en verlichting aanwezig.

In onze safaritenten of bungalowtenten bieden we u luxe op onze camping in de Ardennen. De tenten zijn gemaakt van canvasdoek met een stalen frame, een isolerend dubbel dak met luifel, een houten vloer met gezellige veranda. De safaritenten bestaan uit twee slaapkamers met in elk twee stapelbedden 80x200, daar voor zit een woonkamer, u krijgt hier ook banken en tafels bij. Tijdens het voor en naseizoen kunt u hier met 8 personen in slapen, tijdens het zomer seizoen kunt u hier met 6 personen in slapen en bent u van alle gemakken voorzien.

Onze bivakterreinen zijn alleen te boeken in een totaal arrangement met activiteiten en maaltijden via www.activeoutdoorevents.nl vanaf 10 personen.

U kunt bij ons kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. We hebben diverse staanplaatsen vanaf 100m2 geschikt voor zowel grote als kleine tenten. Dichtbij uw staanplaats vind u elektra en een waterpunt. Sanitaire voorzieningen zijn op loopafstand. Voor uw camper is er de mogelijkheid de vuilwatertank te lozen en natuurlijk vers water in te nemen. Deze faciliteit is kosteloos en onbeperkt inbegrepen als u bij ons op de camping overnacht.

Partners

Daarom ons

  • Prachtig gelegen camping aan de Ourthe
  • Groot aanbod sportieve activiteiten
  • Gezellige sfeer
  • Vlakbij, vanaf Utrecht 3 uurtjes rijden

 

Plattegrond

 

 Camping plattegrond 19 6 2017 150x66